Kirjoittaja Aihe: Carplay jälkiasennuksena  (Luettu 319 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ves_ku

  • "C5"
  • *****
  • Viestejä: 435
  • Peukkuja: 2
Carplay jälkiasennuksena
« : Heinäkuu 14, 2019, 22:43:57 »
Onko kukaan uskaltanut kokeilla moista kiinan ihmettä? Näyttää paperilla ihan liian hyvältä, mutta olisko kuitenkin toimiva. Volkkareihin jotain vastaavia laitelleet ja kuulemma pelaa. Ainakin kuvien mukaan näyttäis istuvan niin kuin olis alkuperäinen.

https://www.aliexpress.com/item/32899488217.html

Onkohan kiinan autojen mallit kuinka samanlaisia kuin euroversiot? Voiko senpuolesta olla ongelmia yhteensopivuudessa?

Poissa olli__o

  • Administrator
  • "C8"
  • *****
  • Viestejä: 1 698
  • Peukkuja: 17
Vs: Carplay jälkiasennuksena
« Vastaus #1 : Heinäkuu 15, 2019, 16:39:47 »
Varminta on ainakin olettaa että saattaa olla "kiinalainen" toiminta, ennen ainakin oli tyypillistä että noiden radiot olivat hyvin epäherkkiä ja säksättivät/käyttivät vain yhtä antennia ilman vahvustinta, lisäksi autosta saattoi kadota jotain olennaista, kuten erilaisia näytöllä näkyneitä viestejä ja varoitusääniä (ja joissain automalleissa voi saada äänet takaisi merkkiohjelmointilaitteella, kun ne säätää "radion" sijasta johonkin kojetaulun piippariin) - mutta tästä yksilöstä ei mitään kokemusta. Luitko muuten arvostelut:
Muuten kiva, mutta joka startin jälkeen täytyy syöttää kello ja päivämäärä ja musiikit?
"And received the item well, already mounted on the car, the only bad thing is that every time you turn on the car you have to date it, time and music to reload it. "

Mekaaninen sopivuuskin kannattaa yrittää varmistaa mahdollisimman tarkkaan, ja yrittää googletella. Täälläkin joku joskus myi laitteen, jonka saaminen C5:een vaati rautasahan käyttämista ja alkuperäisten muovien muokkaamista (kun oli olemassa ainakin kahta eri kojetaulumallia) - eikä ostaja ollut kovin tyytyväinen toimivuuteen/laatuunkaan, myyjä toki kehui ominaisuuksia niin kuin kiinalaisetkin.

Onkohan tuo sama laite, siellä ei ole kauheasti kommentteja, mutta yksi on joka sanoo että hänen laite toimi 2 viikkoa ennen kuin zippasi eikä oikein tukea saanut.

En huomannut oliko mitään juttua taajuuksista jota 3G ja 4G käyttäisi, joku tuki olisi kuitenkin mainittuna?
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2019, 16:54:16 kirjoittanut olli__o »