Kirjoittaja Aihe: Autotähti Oy  (Luettu 171 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Autotähti

  • Viestejä: 2
  • Peukkuja: 0
Autotähti Oy
« : Syyskuu 19, 2018, 09:53:34 »
Parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti!
 
Autotähti Oy on vuonna 2017 perustettu verkkokauppa. Asiakkaillemme verkkokauppa osoitteessa www.autotähti.fi avautui 1.4.2018.
 
Haluamme Autotähdessä tarjota aktiivisille autoharrastajille parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti. Olemme muun muassa Meguiar's, Sonax, Turtle Wax sekä Quixx tuotteiden virallinen jälleenmyyjä ja valikoimassamme on kaikki kyseisten tuotemerkkien tuotteet. Tämän lisäksi saat vain meiltä aktiiviharrastajille tarkoitetut Meguiar's Mirror Bright tuotteet sekä ammattikäyttöön tarkoitetut, Saksassa valmistetut, Turtle Wax Pro tuotteet. Löydät varmasti satojen tuotteiden joukosta mieleisesi!
 
 
Asiakastyytyväisyys
 
Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia. Tarjoamme kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme palvelee sinua autonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.
 
 
Aina edulliset hinnat
 
Pyrimme tarjoamaan sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat vuoden jokaisena päivänä. Autotähden hinnan lisäksi ilmoitamme jokaisen tuotteen yhteydessä maahantuojan virallisesti vahvistaman ohjevähittäishinnan (ovh) hintavertailun helpottamiseksi aina kun se on saatavilla. Tämän lisäksi postitus on ilmainen yli 100 euron tilauksiin!
 
 
Nopeat toimitukset
 
Jokainen arkipäivisin kello 12.00 mennessä tehty tilaus lähetetään saman päivän aikana. Varastomme sijaitsee Vantaalla Suomen tavaralogistiikan sydämessä, joka varmistaa erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Tämä varmistaa sen, että saat tuotteet käyttöösi niin nopeasti kuin mahdollista.
 
Jos haluat noutaa tilauksesi saman päivän aikana, on käytössäsi noutopisteemme Vantaan Koivuvaarassa, vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Kehä I ja Kehä III liittymistä.
 
 
Laaja valikoima saatavilla olevia tuotteita
 
Pyrimme pitämään kaikkia tuotteita aina saatavilla, jotta saat aina haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti. Jos jokin tuotteistamme on tilapäisesti loppu, tulee sitä lisää varastoon keskimäärin kahden arkipäivän kuluessa. Valikoimassamme on myös erikoistuotteita, joita ei voida toimittaa jokaiseen toimipisteeseen (niin kutsutut VAK LQ tuotteet), kuten maanalaisiin pakettiautomaatteihin. Näitä tuotteita ovat tietyt nahanhoitotuotteet, aerosolit sekä vahvemmat puhdistusaineet. Kaikki VAK LQ tuotteet ovat merkitty tuotekuvauksessa.
 
 
Noutovarasto
 
Tarjoamme tuotteillemme erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Noutovarastomme sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa, osoitteessa Koivuvaarankuja 2. Voit tulla noutamaan tilauksesi myös suoraan varastoltamme.
 
 
Terveisin autoistaan (liiankin?) hyvää huolta pitävät
Rami & Timo