Kirjoittaja Aihe: Xantia break 1.8i 8V -97  (Luettu 702 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa avbx

  • "C5"
  • *****
  • Viestejä: 303
  • Peukkuja: 0
Xantia break 1.8i 8V -97
« : Toukokuu 07, 2018, 20:12:45 »
Nyt olisi tarjolla xantia. Auto on ajettavissa, ei katsastettu. Käytin auton leimalla, hylsy tuli. Näyttö 30 pv sisällä. Puuhakilvillä siirrettävissä.
Autolla ajettu 430 tkm. Maalipinta alkaa olla huono. Auto on aika likainen sisältä (savea ja koirankarvaa). Pestävissä puhtaaksi, muuten sisusta on suurinpiirtein ehjä.

- pellit ehjäsin just sellaisiksi että katsastusmiehelle kelpasi
- auto hukkasi vetensä talven aikana (vaikka oli seisonnassa), joten jossain vuotaa, epäilen vesipumppua. Lämppärin kenno vaihdettu, joten se ei vuoda.
- kone kilkattelee epäsäännöllisesti. Syytä en tiedä. Kiertokangen laakerit on vaihdettu, samoin kansi on laitettu ja pahvi vaihdettu (ehkä n. 40 tkm sitten)
- pakokaasut oli nyt päin peetä. Käy rikkaalla. Voi olla liitin/anturivikakin, kun samalla mittariston lämpömittari lakkasi pelaamasta. Jos sama vika on ruiskun anturissa, niin voisi johtua siitä.
- oikealla tukivarren etupusla sökö.
- Airbag valo palaa. Penkkien alla olevat liitokset korjattu tinaamalla. Ei vaikutusta, joten ratin spiraali luultavasti viallinen.
- katsastuslappuun tuli merkintä myös tehostinventtiilin vuodosta. Tiputtaa aika hyvin.
- pakari vuotaa vielä jostain, luultavasti liitoksesta, katti vaihdettu käytettyyn viime vuonna, pakari muuten korjailtu kuntoon.
- takajarrut uusin viime vuonna, jousipalloissa täyttöventtiilit.
- moniurahihnan pylpyrä kunnossa.
- ei verovelkoja
- vetokoukku löytyy

Minä en rupea tuota enää enempää korjailemaan. Osia siitä ainakin saanee, auto ei kolise ja hydrauliikkakin on muuten kunnossa, paitsi tehostinventtiili. Mieluummin menisi harrastajille osiksi kuin romarille.

Hinta on paketti Juhlamokkaa.

Auto on Lempäälässä

yhteydenotot arivir at gmail.com
nolla neljä nolla 7427804