Kirjoittaja Aihe: kaasuvaijeri takertelee  (Luettu 397 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Turvenuija

  • "C1"
  • *
  • Viestejä: 23
  • Peukkuja: 0
kaasuvaijeri takertelee
« : Maaliskuu 24, 2018, 18:58:41 »
C5 2.2 HDI-02 kaasuvaijeri on takerrellut jo jonkin aikaa. Vaiva alkoi joskus syksyllä kun muiden toimenpiteiden ohessa menin kiristämään vaijeria pykälällä. Tässähän siis vaijeri tulee kaasupolkimelta potikalle josta sitten käskyt jatkavat sähköisinä eteenpäin. Alkuun ei ollut mitään ongelmaa mutta sitten kaasupoljin alkoi takerrella, ei pahoin mutta sopivan ärsyttävästi. ajattelin että jos tuo kiristys sitten ei ollutkaan hyvä idea joten löysäsin sen takaisin, takertelu loppui, palaten sitten muutaman päivän päästä >:(. aikani tuon annoin olla kunnes sitten irroitin tuon vielä kerran ja järkeilin tarkoin mikä reitti takaisi varpille suorimman tien. Tulos sama, muutaman päivän pelaa normaalisti ja taas pykiminen alkoi. Vaijeri on ollut molemmista päistä irti ja tuntui liikkuvan kuoressaan hyvin ja  voitelin sen myös ohuella öljyllä.

Joten kysyn nyt, kun olen aikeissa tehdä tuolle taas yhtä ja toista, että onko muilla ollut samanlaista ongelmaa? Vaihdanko uuden vaijerin? Vai voisiko vika ollakin siinä potikassa? Vai onko muita ideoita.

Vaiva on pieni mutta erittäin äryttävä, niinkuin yksinäinen hyttynen makuuhuoneessa, ajaminen ei ole kivaa kun kaasupolkimen tarvitsema voima vaihtelee jakuvasti, vakkarilla mennään aina kun se vain on mahdollista.