Kirjoittaja Aihe: Kuka korjaisi Xsaran penkin?  (Luettu 802 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kimmoa

  • "C5"
  • *****
  • Viestejä: 385
  • Peukkuja: 0
Kuka korjaisi Xsaran penkin?
« : Lokakuu 22, 2017, 10:07:08 »
Tämä aihe koskee useampaa maantieteellistä aluetta niin laitoin tähän noiden alakategorioiden sijaan.

Laitoin tämän toisellekin palstalle mutta eihän vara venettä kaada, ilmoitellaan täälläkin. Pihalla seisoo paremman puoliskon -04 2-ovinen Xsara, josta juoppo (en minä) nitkutti poikki repsikan penkin selkänojan kallistusvivun, jonka jälkeen auto nyt on käytännössä yksiovinen eikä siten kovin käytännöllinen.

Täsmennetään että vipu katkesi syvältä penkin uumenista rautaisesta osastaan ja muovinen vivun kädensija on ehjä ja tallessa.

Sain varapenkin, mutta minun sorminäppäryys ja -taidot eivät riitä verhoilujen poistamiseen penkistä ja uusien asentamiseen (varapenkissä erinäköinen verhoilu) ainakaan siten, että rikkinäisen penkin verhoilut siirtyisivät ehjävipuiseen penkkiin jotenkikaan sen näköisenä kuin ne on alunperin olleet.

Osaisiko joku palstalainen tehdä tuon verhoilujen siirron penkistä toiseen? Kohtuullinen korvaus hommasta maksetaan. Auto liikkuu säännöllisen epäsäännöllisesti Ylivieska-Tampere -väliä ja esim. penkki voidaan jättää ohikulkeissa mikäli tekijä ei satu asumaan reitin päätepisteen tuntumassa.

Kiitosta jo etukäteen.

Yht. otot yv taikka p. 0443472335
Sitikka on kuin kondylooma: helppo saada, mahdoton päästä eroon.