Kirjoittaja Aihe: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008  (Luettu 193409 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Gitikka

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #100 : Syyskuu 24, 2008, 12:20:32 »
Mo!

eipä mulla tähän paljoo lisättävää...

-ikkunanatinat saa sillä teflonspräyllä pois ainakin toviksi

-jakopäähihina sen 100tkm vaihtoväli

-automaattilaatikon öljyt kadee olla vaihdettuna... mulla oli tai ei... heitti parina kylmänä aamuna oston jälkeen automatic gearbox faultin, eipä ku myyjäliikkeeseen yhteyttä, kävi sitten veholla kahdenpäivän fiksauksessa, takapääkin laski alta 30min, mutta se laatikon korjaus oli kuulemma VÄHÄN isompi juttu, no kulut myyjälle, joten eiköhän liikkeestä ostettu kannattanut jo tässävaiheessa.... vielä sen 4kk "takuuta" jäljellä... eikun kovaa ajoo... ny o laatikko pelannu paremmin... siis 2 litranen -04 mallia ja ostohetkellä reilu 80tkm mittarissa... hieman tuli turhaan vaihdatettua ostohetkellä liikkeen piikkiin laatikkoöljyt -varmuudeksi, mutta eihän näitä voi koskaan tietää mitä tulee

-tyytyväinen oon ollut anyway... hyvä kyyti, joskin xantiassa snadisti parempi mun perstuntumaan...

-kulutus sen 9l/100km keskimäärin, enemmänkin saa meneen jos paljon kaupungissa cruisailee... mutta sen kerran kun cruisii, niin se automaatti todella mukava!

-tähän mennessä vaihdettu oikeanpuolen etuvalon polttimo, helppoa oli sekin, vaikka usein kuulee puhetta että olisi vaikeaa tms...

-vuoden päivät etsiskelin sopivaa yksilö, pari olikin jopa yönylikin koeajossa, jotta näkee kunnolla nää lasketumisajat, tämä ko. yksilön ostin kyllä pikaisen koeajon perusteella, mutta ei haitaanut kun kunnon liikkeestä jossa takuu pelaa... ja kun lähtöhintakin oli edullisempi kuin pitkään aikaan millään noin tuoreella yksilöllä... 01-02 mallitkin maksoi enempi isommilla kilsoilla... ja Vehon huoltokirjakin löytyi... yhdellä yksityisellä oli epämääräisellä pikkupajalla teetätettyjä huoltoja, Motonetin kuulemma parhailla varaosilla... ei oikein vakuuttanut, kun mittaristossakin paloi se jakoavain kokoajan... vois kai sen nyt käydä nollaamassa jossain jos kerta halavalla muuten tekee...

-emmätiä, hyvä auto tolla rahalla -alta kympin-

-tosiaan kannattaa koeajaa useampaa, ovat yksilöitä ja eritavoin ajettuja, huomaa kyllä koeajoissa...

CITROEN C5

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #101 : Lokakuu 16, 2008, 20:11:28 »
mitä kannatta tarkistaa kun olen ostamassa citroen c5 vm.2005 eli se uudempi malli.2.0 moottori ja automaatti vaihtee.kertokaa pian..osto ehkä jo huomenna.kiitos.BENSA MOOTTORI.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2008, 21:08:04 kirjoittanut CITROEN C5 »

PicassoHDI

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #102 : Lokakuu 16, 2008, 20:14:54 »
Bensa vai diesel?

Poissa Jarski

 • C5 -14
 • "C3"
 • ***
 • Viestejä: 142
 • Peukkuja: 0
 • Sukupuoli: Mies
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #103 : Lokakuu 17, 2008, 08:18:18 »
mitä kannatta tarkistaa kun olen ostamassa citroen c5 vm.2005 eli se uudempi malli.2.0 moottori ja automaatti vaihtee.kertokaa pian..osto ehkä jo huomenna.kiitos.BENSA MOOTTORI.
En tiedä autojen tekniikasta juurikaan mitään. Ostin kuitenkin samanlaisen auton käytettynä tammikuussa. Kilometrejä on jo takana vajaa 190 tkm. Ostohetkellä n. 175 tkm. Tuolloin ostin auton kovalla kiireellä, kun edellinen auto romuttui. Auton ostettuani pyyysin ensimmäiseksi vaihtamaan vaihteiston öljyt. Täällä foorumillahan siitä on jaksettu muistuttaa, että automaattilaatikko kestää paremmin kun öljyt vaihdetaan, vaikka se ei huolto-ohjelmaan kuulukaan. Soitin myös edelliselle omistajalle ja kyselin auton korjaushistoriaa. Automaatin aiemmista öljynvaihdoista ei kuitenkaan ole ihan selvää käsitystä. Ne oli todennäköisesti vaihdettu vain kerran aiemmin. Tästä huolimatta laatikko on toiminut käytössäni ihan moiteetta.

Takapään parkkitutkan anturit meni kaikki vaihtoon viime kevättalven aikana. Tyyppivika. Vaihdoin anturit omaan piikkiin, mutta kesällä on autoni huoltotietoihin ilmestynyt avoin kampanja parkkitutkista. Ilmeisesti seuraavalla kerralla antureiden korjaus tapahtuu veloituksetta.

Jousituksen toiminta mietityttää. Suurimman osan aikaa se toimii hienosti ja pehmeästi, mutta ajoittain tule sellainen fiilis, että se muuttuu kovaksi ja epätasaisella soratiellä kori heiluu jotenkin kummallisesti. Ilmiö tosin katoaa itsestään . Mutta muutaman kerran on tuollainen "moodi jäänyt muutamaksi päiväksi päälle". Pitänee seuraavaksi vaihtaa jousipallot. Muistaakseni se oli 200tkm, jonka jälkeen ne muutoinkin kuuluisi jo vaihtaa.

Olen kuitenkin autooni erittäin tyytyväinen. Vaikka kesällä vaihdettiinkin jäähdyttäjän puhallin ja keväällä molemmat takahydraulisylinterit (alkoi istumaan parkissa ollessaan). Kilometrit huomioon ottaen ei ole hälyyttävän paljon kuitenkaan korjailtu. Työkaverit tosin alkoivat naljailemaan, sillä noiden parkkitutkien tähden ravasin Citroën-huollossa monen monta kertaa. Bensan kulutus tuntuu olevan varsin suuri. Keskimääräinen kulutus on n. 8,5 l/100 km. Tässä tosin on jonkin verran mukana hevostrailerin ja tavallisen peräkärrynkin vetoa. Siitä huolimatta tuntuu alle kahdeksan litran kulutukseen pääseminen aika mahdottomalta. Peräkärryn peruuttamien on hankalampaa kuin edellisissä autoissani. Takaikkunasta kun ei tahdo kärryn takalaitaa nähdä ja kun kärry alkaa näkymään kunnolla sivupeileistä, niin se on jo kääntymässä. C5 on myös parkkipaikalla melkoisen kankea. Em. parista huonosta ominaisuudesta huolimatta on kokonaissaldo vahvasti plussan puolella. Matkustusmukavuus on omaa luokkaansa. Tilaa on hatchbackissakin reilusti. Ja mielestäni auton ulkonäkökin on hyvä. Hankintahintakin käytettynä halpa. En usko, että missään muussa autossa hinta-ominaisuudet-laatu on paremmin kohdallaan.

Tosin ajo-ominaisuudet ovat autossa sellaiset, että en ehkä olisi niitä nuorempana kloppina arvostanut. Nykyään on tärkeämpää edetä arvokkaan ripeästi mieluummin kuin ralli-tyylillä. Ohjaukseen olen vasta puolen vuoden ajon jälkeen alkanut tottua. Eli en enää kiinnitä siihen niin paljon huomiota. Aluksi ärsytti melkoisesti se, ettei tiestä välity kuskille oikein mitään informaatiota. Niinhän sitä joskus tuli nuorempana vannottua, etten koskaan hanki automaattivaihteista autoa. Nyt tuntuu sitä, että en enää muuta huoli. Todennäköisesti joskus hamassa tulevaisuudessa hankin uudemman C5:n kaasunestejousituksella.
C5 THP 156 Premium Tourer Automaatti

Poissa pirita25

 • "C1"
 • *
 • Viestejä: 28
 • Peukkuja: 0
 • Sukupuoli: Mies
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #104 : Lokakuu 19, 2008, 23:56:33 »
Millainen operaatio oli tuon turbon venttiilin vaihto ja mitä maksoi osat? Minullakin syttyi Service ja luistoneston häiriövalot. Myös AP-vika ja luistoneston häiriö päällänsä. Auto C5 hdi 2,2 farkku
Citroen Visa Super RE 11 -82, Citroen BX19 Gti automatic -89, Citroen Xantia 1.9TD Break automatic -98, Citroen C5 2,2 Hdi Break automatic -05, Citroen DS5 Hybrid -14

purkka

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #105 : Lokakuu 23, 2008, 15:28:56 »
Kaikissa autoissa on iän tuomia "piirteitä". Mulla on ollut monenlaisia sitikoita ja niihin kuluneet korjauskustannukset suhteessa ostohintaan ovat oikein "kilpailukykyisiä". Kertaakaan eivät ole tielle jättäneet. Pikkuviat eivät useinkaan estä käyttöä. Minulle ainakin hiljaisuus, tilat ja varusteiden tuoma käyttömukavuus ovat niitä seikkoja jotka on saanut tonnitolkulla edullisemmin kuin vastaavan tasoisista kilpailijoista. Mutta sen verran olen niistä oppinut, etten osta kuin luotettavasta autoliikkeestä.

Poissa kimmoa

 • "C5"
 • *****
 • Viestejä: 398
 • Peukkuja: 0
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #106 : Lokakuu 26, 2008, 00:28:53 »
"Yhtenä (erittäin) vahvana vaihtoehtona uudeksi autoksi on Citroen C5-malli (2-litrainen, manuaali tai automaatti). Farmari tai 5-ovinen. Vuosimalli haarukassa 2001-2004. Auto vaikuttaa todella hienolta näin yhden koeajon perusteella. "

Itse ainakin nyt kohta 3kk:n kokemuksella suosittelisin että ota joku muu auto. Ihan mikä tahansa mutta älä ainakaan tuota C5:ttä.

Tulevaa talvea odottelen pelonsekaisin tuntein ellei nyt sitten taivaan lahjana sattuisi pientä peltikolaria, joka räjäyttäisi airbagit ja sitä myötä rottelo menisi lunastukseen, taikka liike sitten jostain sattuman oikusta ottaisi tuota autoa takaisin, mitä kyllä vahvasti epäilen. Kulkupuoli kylläkin parani sen ilmamäärämittarin remontilla ja kulutuskin näytti pienenevän, mutta sähköt alkaa renata pitkin poikin autoa ja siihen on nyt tonnin remontti (merkkihuollon kustannusarvio) tulossa, jolla saataisiin toivon mukaan kuntoon "Airbag fault", "Engine coolant temp too high" ja se, että jousitus menee koko ajan kovassa moodissa helvetillisen rytinän ja paukkeen säestämänä.

Tuon jälkeen jää vielä satunnaisesti ilmenevä "immobilizer fault" ja ne jo monelle muullekin ilmenneet abs-, esp- ja ajonvakautusviat. Ja penkinlämmittimethän ei tietenkään toimi, tyhmä minä vaan kun en tarkastanut asiaa kaupantekohetkellä.

Kuluttaja-asiamies otti tuon asian hoitoonsa ja myyjäliikettä yritetään saada vastuuseen. Minulle lupasivat osallistumiseksi korjauskustannuksiin 0:-, mutta kun kuluttaja-asiamies soitti niin asenne oli kai hieman pehmennyt. Olen kyllä valmis viemään asian vaikka oikeuteen asti.

Vinkiksi kaikille: myyjäliike oli Kamux Oy.
Sitikka on kuin kondylooma: helppo saada, mahdoton päästä eroon.

bonne01

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #107 : Joulukuu 08, 2008, 16:19:53 »
Mulla on 2001 vuoden 2,0 c5:n ollut huhtikuusta lähtien.Vasen takajousisylinteri vaihdettu vuoti öljyä, nyt parast aikaa autosähkökorjaamolla taka+rekisterivalot ei pala ilmeisesti valoboxi kun laittoivat läppärin piuhan kiinni.Naapurin ceefemmassa puolavika.Muuten edullinen hankkia käytettynä pystyy päivittämään vähän pienemmällä rahalla seuraavaan käytettyyn citikkaan,tilava mukava auto sinänsä.Noista autojen vioista työkaverin volvo v70 vm 2001 ilmamassamittari hajalla,kampiakselin värinänvaimennin siis jakorattaat nokkaremmi,pyörän laakeri,että kyllähän noita vikoja löytyy toyota vissiin ollu listoilla vähävikaisin

Poissa kaselin

 • Expert and Specialist for Everything
 • "C8"
 • ********
 • Viestejä: 2 286
 • Peukkuja: 10
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #108 : Joulukuu 09, 2008, 08:03:02 »
Kattelkaa mese ja volvo ym palstoja kyllä niissäkin "premium" pask.... autoissa riittää huoltoremppareinoille kättenvoiteita.
Fiat Scudo 1,6 Multijet -08
C5 break 1.8 -03,
Peugeot Expert 1.9TD -00,
Honda GL1800-08, Xantia1,8 sx -94
edesmenneet 2cv4 -72, 2cv6 -82

Poissa powerage

 • "C6"
 • ******
 • Viestejä: 925
 • Peukkuja: 2
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #109 : Joulukuu 09, 2008, 08:42:31 »
Joo voin sanoa että en pask..paa autoa ole omistanut kuin "prenium" M-B.
C5 II 2.0 16V Berline man. -04
C5  I 2.0 16V SX Berline man. -01

ex Xantia 1.8 16V man. -99

jakasa

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #110 : Joulukuu 09, 2008, 16:25:58 »
Yksilöitä ovat useat autot, valitettavasti. Kun aikoinaan hankin ekaa C5:n liikkeestä, niin soitin aina koeajon jälkeen edellisille omistajille. He kertoivat yleensä reilusti (=kuten kunnon Citikkamiehen pitääkin!) oliko laite viallinen vai viaton. Kaksi autoa hylkäsin edellisten omistajien kommenttien takia ja kolmannen ostin, koska aikaisempi omistaja kehui peliä viattomaksi. Kuten sitten olikin.... Olisko tästä ohjeesta apua. Tuskin kukaan närkästyy jos edellisestä autosta kyselee. Parasta tietoa se edellinen omistaja antaa autostaan!

Tosin toimii se näinkin. Kun jätin vanhan hyvin palvelleen C5:n liikkeeseen vaihdossa uuteen Femmaan niin se meni viikossa kaupaksi!
Myyjä kertoi, että uusi omistaja oli sen oitis ostanut, kun oli kuullut, että olen vaihtanut sen uuteen Citikkaan.... :)

4551859

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #111 : Tammikuu 01, 2009, 19:50:21 »
Harkinnassa olisi C5 hankinta 2005-2006 mallia. Onko missään varustelistaa, mitä näissä vehkeissä voisi olla? Mitä eroa on esim farmarin sx ja vtr eroja?
Kaikki vissiin on nestejousituksella?
Millainen on automaatti näissä autoissa? Onko kenties missään versiossa mahdollista itse vaihtaa vaihdetta, kuten esim audin tiptronic tai sinnepäin?
Soveltuuko automaatti vetohommiin, noin 1000 kilon kärryä?

Muitakin vinkkejä ja sudenkuoppia ja mielipiteitä kyseisestä versiosta.

Poissa Ysinelonen

 • "C1"
 • *
 • Viestejä: 20
 • Peukkuja: 0
 • Sukupuoli: Mies
 • C5 2003
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #112 : Tammikuu 04, 2009, 18:37:48 »
 
  Olen hankkimassa C5 farmaria, vm 03/04.
 Onko kavereilla kokemuksia kyseisestä autosta,viat ym.
 
 Hyvää loppuvuotta kaikille sitikka ihmisille !! :-\ :)
Ysinelonen

Poissa kimmoa

 • "C5"
 • *****
 • Viestejä: 398
 • Peukkuja: 0
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #113 : Tammikuu 04, 2009, 21:12:44 »
"Olen hankkimassa C5 farmaria, vm 03/04.
 Onko kavereilla kokemuksia kyseisestä autosta,viat ym."

-03 2.2 HDi A:

-ajonvakautusvikoja
-airbag -vikaa
-antipollution faultia
-ajonestovikoja
-oven lukot reistaa
-taka-akselisto paukkuu (korjaantuu xantian palloilla)

Kokemuksesta voin sanoa että Xantian omistaja kokee elämänsä yllätyksen kun päivittää auton C5:een.
Sitikka on kuin kondylooma: helppo saada, mahdoton päästä eroon.

C5 Shadow

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #114 : Tammikuu 05, 2009, 09:00:02 »
Lainaus
-03 2.2 HDi A:

-ajonvakautusvikoja
-airbag -vikaa
-antipollution faultia
-ajonestovikoja
-oven lukot reistaa
-taka-akselisto paukkuu (korjaantuu xantian palloilla)

Kokemuksesta voin sanoa että Xantian omistaja kokee elämänsä yllätyksen kun päivittää auton C5:een.
Itselläni oli -05 2,0 bensa manu - mallia ja ei ollut mitään ym. viosta. Hintaansa nähden loistokauppa.

Markkis

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #115 : Tammikuu 05, 2009, 11:56:47 »
En muista vastanneeni tähän ketjuun, joten...

C5 2.2 HDi vuodelta 2001; vikoina omalla ajohistoriallani (120.000->180.000) polttoainepumppu ja toisen eturenkaan laakeri. Kaikki muu tuntuu toimivan. Ainiin, takaikkunan pissapoika ei pissi ja pelkääjän penkinlämmitin ei aina toimi.

Luotettavaa menoa on ollut ja olen ollut tyytyväinen ostokseeni.

Poissa Megaman

 • "C8"
 • ********
 • Viestejä: 3 550
 • Peukkuja: 20
 • Sukupuoli: Mies
 • ajossa: 407 Coupé, 206, Boxer
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #116 : Tammikuu 05, 2009, 13:30:21 »
Kokemuksesta voin sanoa että Xantian omistaja kokee elämänsä yllätyksen kun päivittää auton C5:een.


Mitähän silloin oikein tapahtuu? ???
407 Coupé, Peugeot Boxer -05, Bomba Quest 500. ex: C2 VTS -09, C5 SX 2.0i Break, BX, Xantia, 309...

C5 Shadow

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #117 : Tammikuu 05, 2009, 14:05:43 »
Lainaus
Mitähän silloin oikein tapahtuu?
Karsee pamaus ?


Poissa ealab

 • "C8"
 • ********
 • Viestejä: 3 832
 • Peukkuja: 5
 • "Hyvät pyhät, sanoi Manu maanantaina"
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #118 : Tammikuu 05, 2009, 15:02:19 »
Eturenkaan laakeri? Mikä sellaneon?

Markkis

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #119 : Tammikuu 06, 2009, 10:26:31 »
Eturenkaan laakeri? Mikä sellaneon?

 :) etupyörän laakeri. Pahoittelen, etä kirjoitin sellaista, jota et ymmärtänyt  :)

Poissa Tepi

 • "C6"
 • ******
 • Viestejä: 708
 • Peukkuja: 5
 • Sukupuoli: Mies
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #120 : Tammikuu 06, 2009, 11:06:09 »
Mitä eroa on esim farmarin sx ja vtr eroja?

Huomattavimmat erot SX:n ja VTR:n välillä:

-verhoilu (VTR:ssä musta ja materiaali on erilaista)
-kääntyvät peilit ja himmentyvä taustapeili puuttuvat VTR:stä
-VTR:ssä on vähemmän sisävaloja (esim jalkatilat, ovien huomiovalot)

Ei nyt maailma kaada. :)
C5 204 HDiA Exclusive Tourer -14 + BX Sport
ex C5 163 HDiA Dynamic Tourer -12, C5 136 HDiA Confort Tourer -08, C5 2.0 Business -04, Xantia 2.0 SX -99, Xantia 2.0 VSX -93, BX 1.4 -85

Poissa Sam79

 • "C3"
 • ***
 • Viestejä: 135
 • Peukkuja: 0
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #121 : Tammikuu 14, 2009, 16:03:39 »
Tervehdys, uutta (käytettyä) autoa olen hankkimassa ja näyttäisi siltä että C5 farkku 2L bensa manuaalivaihteistolla olisi sopiva peli meidän perheelle. Olen selaillut foorumia jonkun verran ja tietoa on tarttunut kivasti mutta kaipaisin hieman kokeneempien mielipiteitä auton hankinnasta. Kilometrejä tulee vain n.7000 vuodessa ja nyt mietityttää hommaisiko vähän enemmän ajetun 01-02vm vaiko hieman kalliimman vähemmän ajetun tuoreemman mallin. Autoa on tarkoitus pitää n.5 vuotta jonka aikana mittariin tulee tosiaan n.35000km, jälleenmyyntiarvo on sitten mitä on mutta mitä mieltä olette kumpi kannattaa huolto ym. ylläpitokulujen kannalta? Perus tee-se-itse hommat osaan tehdä eli korjaamolle ei joka nitinän takia ajella.

Gitikka

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #122 : Tammikuu 14, 2009, 18:01:41 »
kukahan pystyy nykymaailman menolla sanomaan millasen auton arvo säilyy sen 5v???

meinaan et jos ostat nyt jo sen 8v vanhan, se on sitte jo 13v ja ketä se enää kiinnostaa vaikka ois vähätkin kilsat? ei mua ainakaan jos saa sanoo, no ostajia toki voi löytyä, mutta tyyppisähkövikaiselle citikalle???? Onnee siinä vaiheessa!

tuo tekniikka on nykyään aikalailla muuttuva, vaikkakin stabiilia, mutta arvoitkin muuttuu, se minne who knows... ehkä sinne ekologisempaan suuntaan nykyisestä egolokisesta...

Poissa Sam79

 • "C3"
 • ***
 • Viestejä: 135
 • Peukkuja: 0
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #123 : Tammikuu 14, 2009, 18:57:43 »
Lähinnä pointti oli se että millaisilla kilometreillä olevan pelin ostaisin jotta tuohon n.5 vuoden ja n.35tkm omistusjaksoon tulisi mahdollisimman vähän kalliita huoltoja tai jotain korjauksia jotka yleensä osuvat suunnilleen johonkin tiettyyn kilometrimäärään.

Gitikka

 • Vieras
Vs: C5 - Käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet vm.2001-2008
« Vastaus #124 : Tammikuu 14, 2009, 22:58:01 »
jaa niin jossainhan oli se huoltivihkosen-kopio jossa näkyi missä kilsoissa mitäkin tehdään, se että jos joku joskus ostaa käytettyä, toiset tykkää että isot huollot tehty, jos ei oo tehty, se näkyy hinnassa, niinkuin näkyy sekin että ne tehty... oisko 'damokleen'miekka-tyyppinen tilanne? (täytyy kaivaa jostain jos joku ei kerkee ennen)

tyyppisähkövikainen=kts noita vika/ominaisuus-listoja... moniko 10-13 vuotta vanhaa haluu alkaa ropaan kun uudetkin osin aika 'susia' vaikkei Fiateja olekkaan.... eikös näissä ole näitä tyyppi-sähkövikoja, useilla samoja herjoja noissa ja ongelmia... no on varmaan muissakin automerkeissä omansa...

minä silti ajan -edelleen- sitikalla, ei pidä luulla että pahaa näistä ranskattarista sanoisin, ei!

joka päivä kun tuolla tienpäällä on, funtsii vaan et ompas kiva ajella, niin taajamassa kuin motarillakin  >:D