Kirjoittaja Aihe: C5 I ja II verhoilut: värit, mallit, kuosit ja materiaalit  (Luettu 344 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa KariM

  • "C8"
  • ********
  • Viestejä: 5 308
  • Peukkuja: 24
Tuolla myyntiautoketjussa oli ihmettelyä punaisista nahkapenkeistä. Sen innoittamana keräsin Nettiauton ja Bytbilin sekä Servicen avustuksella esimerkkikuvia C5 I:n (2001-2004) verhoiluvaihtoehdoista.

Nämä penkit ohessa myyntisivuilta kaivetuin kuvin esiteltynä (järjestys eri):
  "HZ" RIZIERE VELOUR 
  "JT" AJOURE ALCANTARA 
  LEATHER L005 + CARPET ARGALI V145 "C9" until rpo 9429
  LEATHER L005 + CARPET ARGALI V145 "C9" since rpo 9429
  MOARA VELVET "FF" 
  VELOUR OTTI "PZ"
  "HW" CONSTELLATION VELOUR 
  "JS" LIO2 VELOUR 

Servicen mukaan tällaisia on olemassa myös, mutta niille en nyt löytänyt kuvia.
  VELOUR LUNEDI "PY" 
  CLOTH DAPER "KX" 
  "HV" ARISTEE CLOTH

Oviverhoiluiden väri mätsää ylläoleviin, mutta maton väritykset olivat liian sekavasti että viitsisin niitä tähän eritellä.

Nahkojen suhteen erittely on erikoisempi. Esimerkkiautoja on sen verran vähän tarjolla etten saanut dekoodattua miten niitä pitäisi tulkita. Nyt näyttää siltä, että kaikilla nahoilla on sama nimi, mutta väri vaihtuu maton värin (FT tai FC) ja/tai rpo-numeron mukaan. FT ja FY ovat tumman harmaita, ja FC / FG vaaleita, beigejä molemmat?. Sekin tuntuisi oudolta, että nahkojen väri olisi muuttunut rpo 9429 mustasta beigeksi, koska mielestäni vaaleita nahkoja oli jo lanseerauskuvissa vuodelta 2000. Niitä keskustelun herättäneitä punaisia nahkoja en löytänyt tällä kertaa. Edit: Jatkoin kaivelua Ruotsista ja löysin rpo 9732 mustilla nahkoilla. Eli ainakaan nahkojen kohdalla ei pysty sanomaan em. "interior trim type" tai "upholstery colour" -kenttien perusteella penkin väriä, vaan pitää käydä katsomassa penkin varaosakuvasta. Lisää hommaa.

Yleisimmät kuosit suomalaisten myyntiautojen joukossa olivat ruutukuvioinen "HZ" RIZIERE VELOUR  ja MOARA VELVET "FF",  joista jälkimmäisestä on FY-matolla kaksi kuvaa koska väri näyttää valaistusolosuhteista johtuen niin erikoiselta. Ruotsissa puolestaan mutulla eniten näytti olevan  VELOUR OTTI "PZ".

Sitten vielä joskus II-koppaisten läpikäynti :)

Koko albumi: https://imgur.com/a/IqPBuG4
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 19, 2019, 22:00:53 kirjoittanut KariM »