Kirjoittaja Aihe: C4 - käynnissä ja lukossa  (Luettu 3199 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TatuS

  • Vieras
C4 - käynnissä ja lukossa
« : Tammikuu 26, 2006, 00:19:47 »
Kävipä tänään:
Parempi puolisko soitteli töistä päästyään että oli laittanut auton käyntiin ja noussut autosta. naksnaks ja ovet menneet itsestään lukkoon. :D Auto siinä käynnissä sitten soitteli että mitä tehdä kun koti avaimetkin auton sisällä. Onneksi paukkupakkaset hellittivät jo...

Tätä tilannetta siis edeltää 4 viikon odotus hantinpuolen lukkomokkulan vaihtoon (osatoimituksessa käsittääkseni ongelmia). Lukkomokkula todettiin saaneen kosteutta sen verran että iski randomina hälyyttimen päälle(32 kertaa login mukaan) ja rämppäsi ovia lukkoon-auki-lukkoon-auki. Välillä ei mene lukkoon ja välillä ei aukea. Noh nyt ollaan pakolliset ajot pystytty tekeemään akku kaapeli aina irroittamalla parkissa. Kuskin ovi lukkoon avaimella ja hantiovi ns. takalukkoon oven päädyssä olevasta reijästä. Keskuslukon sulakkeiden irroitus ei riittänyt koska se ei poistanut takaluukun kytkintä toimimasta.
Hauskinta on että ajaessa väittää hantin oven ja konepellin olevan auki. Eikä kuittaa takana istuvien eikä hantin penkillä istuvan turvavöitä koska ovea ei muka ole suljettu. Parkkitutka ilmoittaa heti käynnistyksessä että systeemissä vikaa. Samoin öljyn määrän anturi itkee öljyn vähyyttä vaikka öljyä on. Vielä näiden päälle se että rengaspaine vahti ilmoittaa tietyin ajoin että rengaspaineet eivät ole valvonnassa. piiippipiipiipiiiiipppiipiipiii :D

Noniin takaisin tähän päivään...Olen siis itse työmatkalla 500km päässä ja mukanani on citikan toinen avain. Soitin citikka hinaus päivystykseen josta edelleen soittivat hinurin paikalle.
Auto kännissä siellä sitten yrittelivät saada ovia auki kaikin konstein mutta turhaan ja muu ei auttanut kuin lähteä hinaamaan sitä lähimpää citikka huoltoon. Auto yhä käynnissä ja bensaa puoltankkia jäljellä.
Huoltohallissa sitten miettivät sen sammuttamista ja varmistivat citikan hätäpalvelusta että sitä ei tukehduttamalla saa sammumaan vaan ainoastaan avaimesta kääntämällä.
Noh kun auto oli noin 2tuntia saanut tyhjäkäynnillä pöristä jaa saanut riittävästi huomiota oli huoltohallissa kuulunut naksnaks. Ovet aukesivat itsetään kuten olivat lukkoonkin menneet.
En tiedä kuinka koominen tilanne on paikanpäällä ollut mutta itse olisin ainakin revennyt mielettömään naurun purkaukseen.

Noh, huomenna soittelemaan taas paikalliseen Citroen liikkeeseen josko jo olisi suotavaa pyytää sijaisautoa käyttöön kunnes ko. osa tulee suomen perukoille.

Luulempa että ei se pisara kovin suuri ole joka tämän kaiken saa aikaiseksi...:D