Kirjoittaja Aihe: C5 2.2hdi break -09 Parking brake faulty  (Luettu 242 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jusuf

  • Viestejä: 2
  • Peukkuja: 0
C5 2.2hdi break -09 Parking brake faulty
« : Kesäkuu 10, 2018, 13:43:10 »
Terve kaikille!

Ensimmäinen viesti foorumille kahdeksaan vuoteen, nyt oikean auton omistajana. Kiitokset loistavasta foorumista, täältä tuntuu löytyvän apua ominaisuuteen kuin ominaisuuteen.

Jumppailin tuossa hetki sitten auton ylös, kun vaihdoin takapuskurin heijastimen. Auton ollessa yläasennossa service-valo oli syttynyt palamaan ja näyttö herjaili perking brake faulty:a, lisäksi mäkilähtöavustin lakkasi toimimasta. Käsijarru tuntuu toimivan muuten normaalisti, vain tuo automaattinen vapautus ei pelaa.

Yritin päästä ajotietokoneen comfort-valikkoon ihmettelemään käsijarrun vapauttamista, mutta jostain syystä en löytänyt koko valikkoa.

Pitäisi lähteä huomenna kukonlaulun aikaan ajelemaan perhen kanssa Joensuusta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Uskaltaakos tuon vaivan kanssa lähteä matkaan vai onko syytä yrittää vaivata paikallisia korjaamoguruja?

YT: Jussi

Poissa Jusuf

  • Viestejä: 2
  • Peukkuja: 0
Vs: C5 2.2hdi break -09 Parking brake faulty
« Vastaus #1 : Kesäkuu 10, 2018, 15:38:11 »
Itse itselleni vastaten:

50 km sekalaista ajoa maantiellä ja keskustassa saivat service-valon sammumaan ja hälytykset häviämään. Käsijarrun automaattinen vapautuskin pelaa normaalisti. Taisi olla vain bitti poikittain järjestelmässä.

YT. Jussi