Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
C4,DS4 ja C4 Cactus / C4 1.6 HDi BMP Startti
« Uusin viesti kirjoittanut Grimmy Tammikuu 18, 2018, 15:51:53 »
Terve,

onko kellään tietoa että mikähän on sopiva starttimoottori 1.6HDi vehkeeseen joka on tuolla BMP robotti vaihteistolla? Tuohon C4 1.6HDi tuntuu löytyvän runsaasti eri vaihtoehtoja eri kiinnityksillä mutta mistään ei tietoa mikä olisi juuri tuohon robo vehkeeseen sopiva.

Ruvennu polttamaan startin sulaketta ja välillä päästää kehästä irti, eli aika vaihtaa....
42
C4,DS4 ja C4 Cactus / Vs: C4 ja kasa virheilmoituksia
« Uusin viesti kirjoittanut Jankos Tammikuu 18, 2018, 15:10:31 »
Meillä ei yhdessäkään sitikassa/pösössä ole ainuttakaan vikavaloa sen kauempaa kuin osien saanti kestää. Silti korjauskustannukset on olleet ihan olemattomia. Eikä tarvitse ajellessa miettiä että onkohan tuon antipöllöilmotuksen takia joku uusi vika vai se sama vanha. Ja harvassa on ne harvat antipöllöt olleet mitkä ei ole vaikuttaneet polttoainekulutukseen => eli vikatilassa on vaikka tuntuukin käyttäjän mielestä toimivan oikein.

THP/VTI koneisia meille ei vielä ole tullut (ja tuskin tuleekaan) ja näiden muiden kanssa on todella harvassa viat olleet. 

Aika moni vanhanliiton autokorjaaja sanoo kovin herkästi että ei tuosta tarvitse välittää kun toimii ihan hyvin, syynä vain se että ei ole pienintäkään ajatusta siitä mitä siellä on oikeasti vikana eikä osata korjata...
43
C4,DS4 ja C4 Cactus / Vs: C4 ja kasa virheilmoituksia
« Uusin viesti kirjoittanut Kaarlo Tammikuu 18, 2018, 14:59:14 »
Ei pelkkä depollution faulti aiheuta välttämättä mitään vikoja tai oireita eli moottori ei ole sinänsä vikatilassa. Riippunee tietysti mikä tuon aiheuttaa. Pihassa nelkku ja femma molemmat samalla ew10j4 koneella. Depollution nelkus ja antipollution femmassa tavallisia vieraita. Pääsääntöisesti aiheuttaja toisioilmapumppu joka muutaman kymmenen sekunttia puhaltaa ilmaa pakokaasuihin. Ei vaikuta ajosuoritukseen. Femmassa tulee kylmäkäynnistyksessä välillä catalytic converter fault ja tuo lykkää sitten esp/asp valoa palamaan. Samalla kone käy huonosti. Yleensä poistuu kun sammuttaa ja käynnistää uudestaan. Joskus pitää hetki ajaa niin käynti normalisoituu ja catal...fault poistuu ja tilalle jää antipollution. Tietysti järkipäässä pitää olla, itse sain aikoinaan yhdeltä citikka pajalta neuvon et jos antipöllö tulee niin jos ei ylimääräisiä ääniä ja kone käy normaalisti niin kovaa ajoa vain. Kukin tietysti toimii tuossa omalla vastuullaan. Yleensä nuo de ja antipöllöt poistuu muutaman kerran jälkeen jos ei niin poistan bluetooth obd lukijan kautta
44
Dieselsitikka hakusessa, nettiauto ja tori selattu eestaas, ja varteenotettavimmat on tietysti jossain tuhannen kilsan päässä pohjanmaalla tai kainuussa :-/
Mutta onko kommentteja näihin:
https://www.nettiauto.com/citroen/c5/9001087
- kokemuksia Autopalvelu Markus Soinisesta?
- tuossa olisi ilmeisesti se luotettavin automaattiloota
- hyvän värinen
- joko katsastus tai ilmoitus päivittämättä?


Tuo näyttää nyt olevan huutokaupassa: https://www.huutokaupat.fi/nettihuutokaupat/autot/henkiloauto/citroen-c5-viistopera-2005-0

Lähtöhinta 1200 ja myydään eniten tarjoavalle. Mitä automaattilootaan tulee niin itse en oikein tuosta nelivaihteisesta ZF:stä pitänyt. Tai ainakin aikanaan koeajamassani tuntui erittäin tahmealta, kun vertailukohta oli vastaava manuaalivaihteinen. Tuskin on Aisinia luotettavampikaan. Ainakin V70:siä on useita yli 500tkm ajettuja. Varmaan jo C5:iakin.
45
Yleistä keskustelua autoista, varusteista ja liikenteestä ym. / Vs: Katsastustarinoita
« Uusin viesti kirjoittanut Teuski Tammikuu 18, 2018, 13:32:42 »
Saas nähdä kuinka kauan katsastukseen saa edes mennä itse mukaan, tai pitää ainakin olla kypärää, suojalasia sun muuta.
Ainakin omalla työpaikalla on meno pikkuhiljaa sellaista, että on hyvä ettei paskallakin saa käydä suojavarusteissa.
46
C4,DS4 ja C4 Cactus / Vs: C4 ja kasa virheilmoituksia
« Uusin viesti kirjoittanut JukkaT Tammikuu 18, 2018, 12:52:09 »
femmassa ei ole harvinaista että johtosarjaa pitkin nousee vetta rasiaan. Kosteus näky liittimien sisälläkin.

No mullakin oli vesi noussut johtosarjaa pitkin hydraulipumpun liittimelle saakka tuosta hankaumasta. Liitin oli hapettunut ja sekin aiheutti lisähäiriöitä.
47
C4,DS4 ja C4 Cactus / Vs: C4 ja kasa virheilmoituksia
« Uusin viesti kirjoittanut Jankos Tammikuu 18, 2018, 12:41:49 »
Noilla aloittajan oireilla on konehuoneen sulakerasioita vaihdettu, ja femmassa ei ole harvinaista että johtosarjaa pitkin nousee vetta rasiaan. Kosteus näky liittimien sisälläkin.
Kun silloin päädyttiin että johtoa pitkin nousee, eikä paikkaa löytynyt niin kaikki johdot vedettiin poikki yksi kerrallaan sulakerasian läheltä ja tinajatkot väliin. Sen jälkeen on pelannut.

Ja jos depollution on päällä niin moottori on aina vikatilassa ja ei toimi niin kuin sen pitäisi. Ja voi tehdä muitakin häiriöitä, esim luistonestoon jne.
48
Yleistä keskustelua autoista, varusteista ja liikenteestä ym. / Vs: Katsastustarinoita
« Uusin viesti kirjoittanut IJN Tammikuu 18, 2018, 12:36:35 »
Kuukausi sitten katsastin C5:n ja konttorilla oli juuri Trafin tarkastuskäynti meneillään. Katsastaja teki asiallisesti työnsä, Trafin tarkastaja seurasi vierestä katsastuksen alusta loppuun, minä tarkkailin vähän kauempaa veronmaksajana Trafin toimintaa ja maksavana asiakkaana itse katsastustoimitusta. Leima tuli ja varsin turvalliselta tuntuu ajella nyt!  :)
49
Yleistä keskustelua autoista, varusteista ja liikenteestä ym. / Vs: Katsastustarinoita
« Uusin viesti kirjoittanut Megaman Tammikuu 18, 2018, 12:35:49 »
(oli kyllä muutenkin hiljainen katsastusmies).


50
Yleistä keskustelua autoista, varusteista ja liikenteestä ym. / Vs: Katsastustarinoita
« Uusin viesti kirjoittanut Mti Tammikuu 18, 2018, 12:23:38 »
C5 II, 2007 läpi täälläkin, ilman sanomisia (oli kyllä muutenkin hiljainen katsastusmies). Oikean alapallon vaihdoin viime viikolla, kun kolisi reilusti. Kestihän tuo edellinen TRW peräti 3 vuotta. Näytti uudessakin lukevan TRW, vaikka Lemförderin tilasin (Autodoc). Nyt ruikkasin lisärasvoja kumin alle, jos tulisi edes vuosi elinaikaa lisää...
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10